torstai 8. lokakuuta 2020

Jalopuupaneleiden kunnostus

Jalopuiden hinkuttaminen on tullut tutuksi nyt melko lailla, joten rosoinen kepinympärys piti ottaa työnalle. En jaksanut lähteä tekemään siitä virheetöntä, vaan tasoittaa halkeamat ja saada siisti pinta. Jostain sain pro-tipsin käyttää pikalimaa halkeamiin ennen hiontaa. Silloin ne muurautuu umpeen, eikä lakkauksen jälkeen jää ainakaan niin pahasti uria näkyviin.

Hioin koneella 240:llä pinnan suoraksi ja ruiskutin kolme kerrosta perus 2K kirkaslakkaa.

[​IMG]

Seuraavana päivänä uunitin tuon vielä 60-asteessa 20min. Että sain alata kiillottelenaan. Hioin lakan vesissä 800-1000-1200 ja sitten lumputin panelin kolmella eri tahnalla. Muut panelit vaati vain kiillotuksen. Lämmönsäätimen kromirenkaan irrotuksen seurauksena teippiin jäi kivasti puoli kierrosta vanhaa lakkaa, mutta sain palat liimattua takaisin jonka jälkeen hioin alueen ennen kiillotusta. Eipä siitä mitään erota enää.

[​IMG][​IMG]

Tarvikemankan johtoineen heitin jorpakkoon ja korjasin johdotukset alkuperäisillä liittimillä. Jälleen hyllyssä maannut Becker Europe 2000 löysi paikkansa konsolista samalla kun asensin jalopuut ja Sportlinen vaihdenupin paikalleen.

[​IMG]

[​IMG]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti