sunnuntai 9. kesäkuuta 2024

190E Huoltoa ja pesua

 Auto alkoi näyttää ulko jo lähes valmiilta, ja sisustankin kamppeet oli korjattu, joten oli aika pestä sisäpuoli vielä kunnolla. Irrottelin työtä varten penkit, mutta matto oli niin siisti jo lähtökohdaltaan, etten sitä alannut edes irrottamaan, vaan pesin pesurilla sen sinnepäin. Edes roskia ei autosta löytynyt, vain muutama hassu Golfpallon tii edelliseltä omistajalta.





Nahkapenkit pesin irrallaan, mutta niille ei tarvinnut tehdä mitään värjäyksiä. samalla asensin takaniskatukien alkuperäiset kiinnikkeet ja käsinojan etupenkkiin niidn ollessa irti.




Konehuoneen pesin taas kerran ja maalasin sekä venttiilikopan että ilmanputsarin kannen. Huoltohommina tehtiin seuraavaa: Vesipumppu, laturi, moniurahihna, sytytystulpat, moottorin kumityynyt, kardaanin eturätti ja kannatinlaakeri sekä kuskinpuolen alatukivarsi, joka paljastui kolinan syyksi liikkeelle lähtiessä.




Konehuone viimeisteltiin uudella konepellin äänieristeellä. Vanhalla hyvällä kaavalla levitin kontaktiliiman telalla ensin konepeltiin, sitten eristeeseen ja lopuksi asoimoin paikaalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti