tiistai 30. lokakuuta 2018

Bensapuoli kuntoon

Tänään oli tarkoitus nopeasti vaihtaa tuon tankilta pumpulle menevän letkun. No, kuten tapana on, homma taas paisahti. Heti kärkeen totesin, että letku on helpompi irrottaa tankin päästä jos tankki on irti. Sen verran ahdasta siellä on. No siinä kun vetkutteli tankin irti, huomasin että se oli todella irvokkaassa kunnossa. Kontin puoleisessa seinässäkin oli yllättävän paljon lommoja, mutta taustapuoli se vasta rujo olikin. Aivan kuin se olisi ollut jossakin katon kautta pyörineessä vehkeessä kiinni. Kontin pelleissä ei mitään kolarivaurioita näy. Siinä oli myös paikkaus tehty juottamalla. Niin kammottava se on, että tankki löysi tiensä romukasaan. Onneksi tutuilta sälleiltä Lahdesta löytyy tuollainen optio 70L tankki, niin saan sen nopeasti hoidettua.

Zoom in (real dimensions: 1024 x 768)Kuva

Sitten kun tankki oli irti, sai siis myös sen letkun pois. Jälleen kerran ero vakio bensakoneisen letkuun oli merkittävä. Kuvassa ylhäällä orkkis ja alhaalla vakiokoneisen varaosa. Myös vakion pumppu paketti ja sitä kautta letkun alkupätkä on erilaiset. Koska kossun letkuja ei taida löytyä, täytynee pätkäistä tuo vanha ja liittää tuo korjauspala siihen.

Zoom in (real dimensions: 1024 x 768)Kuva

Zoom in (real dimensions: 1024 x 768)Kuva

Tässä 16v paketti alempana:
Zoom in (real dimensions: 576 x 768)Kuva


Letkut jo irrottelinkin. Otin nyt sitten molemmat pois kun ei tuo etummainenkaan enää mikään A1 ollut. Eipähän tarvi jännittää. Samalla putsailin osat.

Zoom in (real dimensions: 1024 x 768)Kuva


Kuva

Ja siinähän se valmiina. Poikkesin Mäntsälässä Mairuella tullessani töistä kotiin ja jatkoin matkaa ehjän letkun kanssa 4€ köyhempänä. Kerrassaan loistava palvelu. Koska oikean kokoista letkua ei ollut hyllyssä, Varaosaletku pätkittiin ja uutta laitettiin siis vaan holkit.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti