lauantai 2. maaliskuuta 2019

Etupenkit kuntoon

Etupenkkien istuinosat sain korjauksesta tuossa taannoin. Kuskinpuolen istuinosassa oli kaksi jousta katkennut, jotka korjattiin, ja korjattu runko siirrettiin apukuskin puolellle, että se jää tulevaisuudessa vähemmälle rasitukselle. Olisi se varmaan tällaisessa harrasteautossa kestänyt kuskillakin, mutta otettiin nyt varman päälle.

Zoom in (real dimensions: 1024 x 768)Kuva

Zoom in (real dimensions: 1024 x 768)Kuva

Kuskin penkin istuinosassa oli yksi sauma ratkennut, joten se ommeltiin uudelleen. Samoin pehmusteet olivat hieman littaantuneet, joten kuskin puolelle lisättiin rungon ja pehmusteen väliin 3cm uutta materiaalia ja apparin puolelle 2cm. Paketit uudelleen kasaan, ja tein nahoille rasvapesun, jonka jälkeen häivytin muutamat pienet kulumat nahkamaalilla piiloon. Kuskin selkänojaan olikin jo tehty vastaava korjausmaalaus aiemmin, ja siihen oli asennettu käsinoja.

Zoom in (real dimensions: 1024 x 768)Kuva

Lopuksi penkkien kasaus ja käsittely Prestan Leather conditionerilla. Täytyy sanoa, että olen tyytyväinen siihen miltä 34-vuotta vanhat nahkapenkit näyttää.
Löysin loppuvuodesta myös ehjän alkuperäisen sammuttimen telineen kun vanhasta oli panta mennyt katki. Pullo on alkuperäinen ja näyttää jopa paineet olevat kunnossa vielä. Nämäkin ovat muuttuneet myöhäisemmissä malleissa hieman pienemmiksi ja myös teline on hieman eri mallinen. Uudempi sammutin telineineen löytyy myös hyllystä jos johonkin tulevaan projektiin tarvii. Penkit saa jäädä odottelemaan asennusta takaisin autoon, ja jossain välissä putsailen vielä takapenkin, jolle ei muita korjauksia tarvikaan tehdä. Myös ovipahvit on siistit, joten niille riittää vain puhdistus ennen asennusta.

Zoom in (real dimensions: 576 x 768)Kuva

Zoom in (real dimensions: 1024 x 768)Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti