maanantai 4. marraskuuta 2019

Valmis


Se olis nyt sitten siinä! Sain Pulttikanavalta huolletun Beckerin perjantaina, ja pääsin asentamaan sitä paikalleen. No, sehän päätti, että vielä joudut hommiin, vaikka Lappeenrannassa siihen oli viikon testikäytön jäljiltä vaihdettu kaikki konkat, taajuuskytkin, kasettidekki kokonaisuudessaan, piirilevyn joustojohdin, näyttö ja kasetin hihna. Aluksihan se ei lähtenyt päälle ennen huoltoa, joten konkkien vaihdon jälkeen se alkoi toimia, mutta nuo muut viat ilmeni koekuuntelun aikana. Samalla mukaan lähti Beckerin omille liittimille modattu linjamuunnin, johon sain RCA:t kiinni vahvistinta varten..

Zoom in (real dimensions: 576 x 768)Kuva

Noo, sain laitteen kiinni, niin oikea etukanava ei kuulu. Purin jo kaiuttimet, mutta lopulta syy löytyi löysästä liittimestä mankan takana. Kokeilin kasettipuolta, ja se toimi ok. Sitten kasasin kamat ja työnsin mankan paikalleen. Radio toimii, mites kasetti. No ei. Ei sitte millään eikä millään kasetilla. No romut irti ja tutkimaan. Olin yhteydessä Pulttikanavaan ja he olivat yhtä ymmällään kuin minäkin.

Zoom in (real dimensions: 576 x 768)Kuva

Zoom in (real dimensions: 1024 x 768)Kuva

Tänään sitten aloin tutkimaan enemmän ja purin niin paljon konetta että pääsin tutkimaan saatujen ohjeiden perusteella mahdollisia vikapaikkoja. Yhtäkkiä silmään osui pieni johdon pää joka meni kasettidekin moottorille, kappas siitä oli miinuskaapeli katki. Nakkisormilla olikin työmaa saada tollanen minijohto korjattua, mutta hyvä tuli. Sitten jännityksessä autoon testaamaan.. jaa.. ei, ei toimi. Voi.. no taas auki ja katso mitä muuta siellä on, ja sieltähän paljastui, että dekin hihna oli päässyt rullan yli ja hiertänyt kiinni. Huh, se kuntoon ja voilá, toimii!!

Zoom in (real dimensions: 576 x 768)Kuva

Vihdoin sain paketin kasaan ja huudattamaan -85 vuoden Mötley Crüen C-kasettia. Hain vielä Motonetista 4-Connectin C-kasetti Bluetooth adapterin, joka toimii sisäisellä akulla 10h. Ihan näppärä laite jolla saa sitten vaikka Spotifyn soimaan.

Zoom in (real dimensions: 1024 x 768)Kuva

Vielä garage tarrat ovilaseihin, ja klubin tunnus tuulilasiin niin siinähän se. 13pv tätä kuuta on sovittu tarkastus, joten hyvällä säkää ehdin vielä loppukuusta käydä leimaamassa ja muutoskatsastamassa auton MR ajoneuvoksi.. tuossa tuskin lienee hirveästi arpomista meneekö se tarkastuksesta läpi.

Zoom in (real dimensions: 576 x 768)Kuva

Pakko laittaa vielä kuva noista valaistuista aurinkolipoista kun ne on niin tyylikkäät -85 vuoden autossa.

Zoom in (real dimensions: 1024 x 768)Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti