tiistai 18. tammikuuta 2022

BBS RS 236 - Entisöinti osa 2

Nostin vanteet jo välikattoon keväällä -21, mutta löysinkin Torista sopivasti pari 2x17 ulkokehää, niin sain uutta intoa. Toista kehistä piti vähän oikoa ja toki hioa/kiillottaa. Alkuperäisistä 1x17 kehistä valkkasin kaksi parasta ja kiillotin myös ne. Uudet keskimutterit oli todella helppo kiillottaa, sillä koneistuspinta oli erittäin siisti.


Kuva

Kuva

Kuva

Kehäpulttien mutterit hiekkapuhalsin ja täytyisi ne viedä sinkkiin. Uudet kehäpultit tilasin kromisena Rimfixiltä. Sisäkannut ja keskiöt on puhallettiin a ja kannut lähtivät pulverimaalaukseen.


Kuva

Kuva

Kuva

Keskiöiden maalaus ruiskulla olisi seuraavaksi listalla. Väriksi valitsin Stormsilber,in mikä näkyy tuolla aiemmassa postissa.  Kun sain vihdoin kannut pulverista, pääsin niputtamaan vanteet.

Kuva

Kaikki roippeet kun oli valmiina niin ei tarvinnut kun vähän rapsuttaa ylimääräisiä maaleja pois ja pestä pinnat rasvanpoistolla. Liiman pursotin tuttuun tapaan keskiön kanttiin molemmin puolin ennen asennusta.

Kuva

Sitten osat paikalleen ja katsoa ettei kanita mistään. Neljä ruuvia kerrallaan ristiin kiristäen. Näin neljä kierrosta alkuun ja sitten loput ruuvit paikalleen ja kiristellä kaikki momenttiin.


Kuva

Kuva

Lopuksi lisää liimaa saumaan ja levitys tasaisesti. Itse käytän yleensä saman väristä liimaa kun kannu, niin se ei niin pomppaa silmille. Ja sauma täytyy olla siisti ja suora, teippi on hyvä apu tässäkin.


Kuva

Sitten vaan loppuilta ihailua:

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti